jun
26

U16 Danske Mestre

Godt trehundrede Oaks-supportere var mødt op i Valby Idrætspark, hvor Frederikssund Oaks’ U16 hold søndag kl. 16.00 mødte Århus Tigers i finalen om det danske mesterskab.

Og det blev en finale- og se-værdig kamp, hvor Århus Tigers startede bedst, og viste hvorfor de har et af Danmarks bedste kasteangreb, da et kast i højre side blev grebet og løbet ind til Touchdown. Oaks var derfor uvant bagud 6-0 efter første quarter, og det var derfor tid til at vise moral, vilje og holdånd. Og det blev der så sandelig gjort.

Oaks’s forsvar begyndte at få mere styr på Tigers’ kasteangreb og lavede flere gode stop og turnovers. Det gjorde, at angrebet kunne få bolden, og de takkede for det ved at score. Første Mads Touborg og siden Sebastian Larsen med Touchdown i anden quarter, Mads Touborg løb endnu et TD i tredje og endelig greb Andreas Forsting et TD i fjerde. Så da slutfløjtet lød, stod der 12-26 til Oaks, og spillere og coaches kunne fejre sejren med det klassiske vandbad til Head Coach, Kyler Wilson, og en fortjent Most Valuable Player til Mads Touborg.

Resultatet lover godt for Oaks, der med et stærkt U16 kan førde spillere til de også succesfulde seniorer, der i efteråret skal spille om oprykning til Nationalligaen.

foto af 1st Down Photo